Kyle Kuric ha anotat 16 punts gairebé consecutius a la pista del Khimki (@FCBbasket)
Eurolliga

Festival ofensiu del Barça davant del Khimki (75-87)

Malgrat les importants baixes, l'equip de Jasikevicius ha tornat a fer un partit completíssim

Jordi RobirosaActualitzat

Sense Bradon Davies, Mirotic i Claver, tot faria pensar que el Barcelona seria vulnerable. Però la veritat és que amb aquestes tres significatives baixes, els blaugranes han aconseguit quatre victòries consecutives i han posat en valor la màxima de Jasikevicius: "En aquest equip tothom ha de ser important."

Vostès diran: aquesta victòria no té gaire mèrit, el Khimki està despenjat en la classificació i és un equip desllorigat, en què no defensa ningú i cadascú va per la seva banda. I tindran raó, però aquests són partits "parany", en què si no estàs encertat el rival et pot passar per sobre. I més com han començat Shved i companyia, que han anotat 6 dels 7 primers triples que han llançat i, tot i això, els catalans no els han deixat de petja: 26 a 26 al final del primer període. Al descans, una diferència discreta: 48 a 54, amb un Kyle Kuric estel·lar, en anotar 16 punts gairebé consecutius.

L'estocada definitiva ha arribat en la segona meitat. El Barcelona ha continuat dominant el rebot de manera abassegadora - 40 a 18, un escàndol-, Nick Calathes ha concedit 15 assistències, Higgins, Abrines i Smits han continuat el seu recital ofensiu i tothom ha sumat. El Barça ha arribat a tenir 20 punts d'avantatge poc abans del final -67 a 87-, que només ha pogut retallar Shved en fer cistelles quan ja valen molt menys del que diuen les estadístiques.

 

 

Anar al contingut