Barça

Eto'o, disposat a passar la temporada que li resta de contracte en blanc si fa falta

El futur de Samuel Eto'o ja és un serial, que potser està a prop d'aclarir-se. Dilluns, en principi, serà a Barcelona per passar la revisió mèdica, com la resta dels seus companys. El jugador està disgustat pel tracte que considera que rep del Barça i ben segur que tensarà la corda, potser per mirar d'aconseguir la carta de llibertat, fins i tot, si la situació es degrada. El jugador està disposat també a passar la temporada que li resta de contracte en blanc, si fa falta. Resumint: ara, igual que fa un any, el Barça no vol Eto'o. Però les circumstàncies són radicalment diferents.

Actualitzat
Fa poc més d'un any, durant la presentació de Josep Guardiola com a entrenador del Barça, s'obria públicament el "cas Eto'o". Guardiola no el volia. Ni a ell, ni a Deco ni a Ronaldinho.

Aquest any torna a haver-hi una altra versió del serial. Però algunes coses han canviat:

1. Relació Guardiola-Eto'o
Quan es va confirmar que Eto'o es quedava al Barça, Guardiola va aconseguir que tot el vestidor fes pinya amb el camerunès. De fet, aquesta és l'última declaració pública de Guardiola sobre Eto'o. Ara, està clar que Guardiola, un any després, tampoc vol Eto'o a l'equip. I el davanter està dolgut perquè considera que el tècnic no ha anat de cara.

2. Divorci Eto'o-Laporta
El que més ha canviat en un any és la relació del president i el jugador. De fet, Laporta era el màxim valedor d'Eto'o al club. Tots dos presumien de tenir una gran relació i de ser honestos l'un amb l'altre. I d'aquesta situació s'ha passat a la incomunicació total.

3. Temporada fantàstica d'Eto'o
L'any passat Eto'o venia d'una temporada dolenta, amb lesions i pocs gols, però la situació ha canviat totalment aquesta temporada. El camerunès ha fet 36 gols, i molts de decisius. El seu millor registre des que és al Barça. Semblava més fàcil que aquest any tingués ofertes per marxar. Però no és així.

4. Triplet històric
També és radicalment diferent la situació esportiva de l'equip. En un any s'ha passat d'estar enfonsats a ser el referent mundial del planeta futbol. I tothom vol jugar en un equip així. El Barça ha anunciat que fitxarà un davanter centre. Més competència per a Eto'o.

Ha passat un any i els protagonistes estan més cansats els uns dels altres, més distanciats i més irreconciliables.
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut