Barça

El València continua sense voler vendre Villa i l'asturià ja no sap amb qui ha de negociar la seva sortida

Cinquanta milions d'euros. El Barça ja sap que ha d'arribar a aquesta xifra per aconseguir els serveis de David Villa. Així ho va assegurar ahir l'encara president xe, Manuel Llorente, després de reunir-se amb el davanter i el seu representant. El jugador asturià va expressar públicament el desig de canviar d'aires el dia que els seus companys començaven la pretemporada.

Actualitzat
El València va tornar dilluns als entrenaments. Villa tenia una setmana més de vacances i encara no se l'esperava a Paterna. A la tarda, Villa, el seu representant i el president del València, Manuel Llorente, es van veure a Madrid. Llorente va dir a Villa que no el vol vendre per menys de 50 milions d'euros, i a més, que no pot, ja que té un requeriment notarial de Vicent Soriano, ara representant del màxim accionista del València, en què li demana que no ho faci.

Sembla que fins que la guerra accionarial del València no s'acabi i no se sàpiga qui hi mana, Villa no sabrà amb qui ha de negociar la seva sortida del club. Això podria ser dilluns que ve.

Les opcions d'Eto'o


I queda una setmana perquè Eto'o es presenti a fer les proves mèdiques... amb el Barça. De moment no hi ha sortida, i cada cop li queden menys equips per anar. El Manchester United ja ha dit que no farà més fitxatges, i tot fa pensar que Eto'o haurà de començar a parlar italià, i amb accent de Milà. Al Manchester City ja no hi anirà, ja que ahir a la tarda els anglesos van anunciar el fitxatge de Carlos Tévez, un cop desestimat el del camerunès.
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut