Jorge Rivero (a l'esquerra) celebrant una victòria del Piera
Jorge Rivero (a l'esquerra) celebrant una victòria del Piera (@HCPiera)
Hoquei patins

El jugador que va esquivar una sanció marxant a Extremadura nega l'agressió

Jorge Rivero ha deixat el Piera per incorporar-se al Burguillos, on pot jugar malgrat la sanció de 15 partits de la Federació Catalana

Redacció Esport3Actualitzat

El partit entre l'Hoquei Club Piera i el Club Patí Voltregà, de la Nacional Catalana, disputat l'11 de març, es va aturar després d'una greu agressió de Jorge Rivero a David Martí. El jugador del Voltregà va haver de ser traslladat a l'hospital amb una important fractura al llavi i amb tres dents trencades. Després d'una operació de tres hores i disset punts, Martí va poder començar la seva recuperació.


El Comitè de Disciplina de la Federació Catalana va prendre una decisió sobre els fets el 22 d'abril. El jugador de l'HC Piera va ser sancionat amb 15 partits, però això no és tot, ja que el CP Voltregà també va ser penalitzat per haver-se negat a jugar després de l'agressió. Al club osonenc se li va restar un punt de la Lliga i el resultat del partit va ser 10-0 favorable al Piera.

Malgrat tot, Jorge Rivero ha trobat la manera d'evitar la sanció de la Federació Catalana i poder continuar jugant a hoquei patins. I és que el jugador va fer les maletes i va marxar a Extremadura, on ha fitxat per l'Hoquei Club Burguillos, que juga a l'OK Lliga Bronze, la tercera màxima competició en l'àmbit espanyol.

Rivero ha fet una publicació a Twitter en què desmenteix l'agressió i demana que se li apliqui la presumpció d'innocència. El jugador es dirigeix directament a la premsa esportiva demanant-ne la imparcilalitat:

 

El club extremeny juga sota les directrius de la Federació Espanyola de Patinatge, i per tant, la sanció de la Federació Catalana queda sense efecte. Això va permetre a Rivero disputar els primers minuts amb el Burguillos el cap de setmana passat, al partit contra l'Alcoi. El jugador, de 29 anys, va ser titular i va fer dos gols en la victòria per la mínima del seu equip.

Així va quedar Martí després de l'operació (David Martí)
Anar al contingut