Espanya venç Croàcia (0-3), es classifica per a l'Europeu sub-21 i lluitarà per ser als Jocs Olímpics de Londres

La selecció espanyola va vèncer a domicili Croàcia en la tornada de la "repesca" (0-3), s'ha classificat per a l'Europeu sub-21 i lluitarà per ser als Jocs Olímpics de Londres 2012. Els homes de Luis Milla van dominar amb claredat la primera meitat, però no van estar encertats de cara a porteria. A la represa, el partit es va escalfar i Álvaro Domínguez va fer el primer per als espanyols. Amb un home menys, els croats es van enfonsar, i Adrián i el blaugrana Jeffren van sentenciar definitivament l'eliminatòria.

La selecció espanyola sub-21 va fer els deures i es va classificar per a la fase final de l'Eurocopa sub-21, que es disputarà el mes de juny a Dinamarca, en derrotar Croàcia per un contundent 0-3. Espanya, que s'havia imposat al partit d'anada per 2-1, no va respirar tranquil·la fins al minut 69, quan Domínguez va aprofitar un servei de córner de Mata, i una errada del porter Kelava, per fer el 0-1.

L'expulsió de Lovren encara va facilitar més la feina, que van rematar Adrián i Jeffen als últims minuts del matx. El 0-2, que va materialitzar el jugador del Dépor, va arribar després d'una passada d'esperó de Mata; i el 0-3 el va culminar el blaugrana Jeffren, després d'una brillant jugada de l'equip espanyol. El pròxim objectiu és obtenir el bitllet per als Jocs Olímpics de Londres i evitar, d'aquesta manera, el tercer fracàs olímpic consecutiu, ja que Espanya no va participar ni a Atenes, ni a Pequín.