Futbol

En portada: "A qui perdona..., Sergio Ramos l'hi fa pagar"

La premsa esportiva catalana lamenta que el Barça desaprofités ocasions en el clàssic, mentre que la madrilenya entronitza el seu capità

Actualitzat

Com sol passar cada vegada que hi ha un clàssic, les portades dels diaris esportius catalans i madrilenys no coincideixen gaire. Però, a cada punta del fil, les línies editorials coincideixen plenament.

Per exemple, a Barcelona, els tres grans diaris esportius fan serivr el mateix verb ("perdonar") en els titulars. A "Sport", s'hi pot llegir un lacònic "Perdonan", que va de marge a marge; "L'Esportiu" és més retòric amb el seu "Qui perdona...", mentre que "Mundo Deportivo" és el més explícit: "El Barça perdona". Tots tres rotatius coincideixen en l'argument principal: els blaugranes van tenir el rival "contra les cordes", però van malbaratar les ocasions clares que van tenir.

En canvi, a la capital espanyola, les primeres planes tiren més de creativitat, i sempre al voltant de la figura de l'autor del gol de l'empat blanc. El festival semàntic l'obre "Marca", amb un espaterrant "En el minuto Noventayramos". El diari "As" aposta per un titular més bèl·lic: "Sergio Ramos tiene para todos". En la lletra petita s'aclareix que el mètode del central golejador –és a dir, salvar el seu equip en l'últim instant del partit– ja l'han patit tres dels grans de la Lliga: el Barça, el Sevilla i l'Atlètic.

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut