El Barça resol el tràmit a Ceuta i accedeix als quarts de la Copa del Rei (0-5)

Raphinha ha mostrat el camí amb un bon gol poc abans del descans. El Barça ha anat per feina en el segon temps. Lewandowski, amb un doblet, Ansu Fati i Kessie han sentenciat

• El Barça ha evitat qualsevol ensurt a Ceuta i, amb una maneta (0-5), s'ha assegurat la classificació per als quarts de final de la Copa del Rei.
  • No ha estat fins al minut 41 que els blaugranes s'han avançat en el marcador gràcies a una bona rosca de Raphinha des de la frontal.
Lewandowski celebra el 0-2 (Reuters)
  • En l'arrencada de la segona part, Lewandowski ha anotat el 0-2 després d'una recuperació de Kessie.
  • Ansu Fati s'ha afegit a la festa amb el tercer gol del partit després d'una cavalcada per la banda al minut 70.
Kessie, un gol i dues assistències (Reuters)
  • També ha aprofitat l'oportunitat Franck Kessie, autor del quart. L'ivorià ha rematat de cap una centrada de Raphinha.
  • Lewandowski ha arrodonit el festival al minut 90. Ha recollit una entrega d'Eric Garcia per firmar el doblet i certificar la classificació.