Segons premsa del Barça, Faye hauria estat objecte de càntics racictes (@NASTICTARRAGONA)
Futbol

El Nàstic supera el Barça Atlètic al Johan Cruyff en un triomf tacat per càntics racistes a Faye (1-2)

Els culers cauen a la tercera posició de la taula quan encara falta una última jornada de competició

Redacció Esport3Actualitzat

El Barça Atlètic ha caigut davant el Gimnàstic de Tarragona al Johan Cruyff (1-2) en un duel molt disputat, en què dos gols del combinat grana han decidit el partit. El gol d'Ángel Alarcón, en el temps afegit, ha arribat tard per intentar l'empat.

El grana Godoy ha posat l'avantatge al marcador. Una errada en defensa de Faye ha deixat que el davanter tarragoní obrís el marcador al minut 17 (0-1). Godoy ha estat un autèntic malson per als homes de Rafa Márquez.

A les acaballes del primer temps, el Barça Atlètic s'ha despertat i, a la represa, el conjunt culer ha començat fort generant diverses ocasions.

Els granes han posat la sentència amb una rematada de Marc Fernández, que ha rematat a plaer per batre Astralaga (min. 80).

El Barça Atlètic no s'ha rendit i ha continuat buscant el gol que els donés esperança per capgirar el resultat, que ha arribat massa tard. El golàs d'Ángel Alarcón (min. 94) només ha pogut maquillar el resultat.

La taca en la victòria grana

La victòria del Nàstic ha quedat emboirada per l'actuació de tres aficionats que, segons informa el departament de premsa del FCB, han estat expulsats pels serveis de seguretat del club per proferir càntics racistes al senegalès del Barça Mikayil Faye​.

Anar al contingut