Bàsquet

Els Warriors celebren la conquesta de l'NBA amb una festa marcada per la picabaralla entre Draymond Green i LeBron James

L'aler pivot dels Golden State Warriors va provocar els Cavaliers amb una samarreta i LeBron va respondre a les xarxes socials

Actualitzat

Els aficionats dels Golden State Warriors s'han congregat aquesta nit als carrers d'Oakland, on han celebrat l'èxit del seu equip a la recent final de l'NBA, guanyada 4-1 davant els Cleveland Cavaliers. Encapçalada per Kevin Durant i Stephen Curry, tota la plantilla ha fet una rua en un autobús descobert seguit per uns vehicles que simulaven els tradicionals tramvies de San Francisco.

Després d'aconseguir el segon títol de la franquícia en tres anys, Stephen Curry ha fet el recorregut amb el ja popular havà que ha protagonitzat les seves celebracions des del dia del cinquè i definitiu partit de la final. Per la seva banda, Kevin Durant, sempre acompanyat per la seva mare, tampoc s'ha separat del premi de jugador més valuós de la final.

Però com ja és habitual, el jugador que ha cridat més l'atenció és Draymond Green. El sempre polèmic aler pivot ha lluït una samarreta que tenia el logotip de Quicken Loans (companyia del propietari dels Cavaliers i patrocinador principal del seu pavelló) canviant el text per "Quickie" (rapidet). El jugador va explicar que així feia referència a la forma com van aconseguir el títol. L'entrenador Steve Kerr no va passar per alt l'actitud de Green: "De vegades em canso de fer l'humil. Vull ser més com Draymond. Mira la seva samarreta, m'encanta Draymond", comentava en broma.

La resposta dels Cavaliers no s'ha fet esperar, i la seva màxima estrella, LeBron James, ha publicat la foto de Green amb la samarreta que hi diu "Quickie" (rapidet) acompanyada de la frase: "Això és el que et va dir ella, oi?"

 

 

.... That's what she said, HUH?!?!? 🤔🤔😂😂.

A post shared by LeBron James (@kingjames) on

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut