Bàsquet

Els Golden State Warriors superen els Cleveland Cavaliers (129-120) i recuperen l'anell de campions de l'NBA

L'equip californià s'imposa (129-120) als Cleveland Cavaliers al cinquè partit de la final i es torna a coronar, amb Kevin Durant (39 punts) com a MVP

Actualitzat

Els Golden State Warriors no s'han deixat sorprendre en el cinquè partit de la final i ha superat els Cleveland Cavaliers (129-120) per acabar imposant-se per 4-1 en el global de l'eliminatòria. L'equip californià recupera d'aquesta manera el títol de campió de l'NBA, que els Cavaliers els havien pres a l'edició passada.

Kevin Durant, autor de 39 punts en aquest partit i de més de 30 en cadascun dels cinc partits de la sèrie, ha estat designat jugador més valuós de la final. També ha signat bones estadístiques Lebron James, que s'ha enlairat fins als 41 punts i és el primer jugador en la història que acredita un triple doble de mitjana en una sèrie final. Però, aquesta vegada, el líder dels Cavaliers no n'ha tingut prou amb les seves bones xifres per doblegar uns Warriors que han sabut reaccionar després de perdre el partit anterior.

Els Warriors, que presenten un impressionant balanç als play-offs d'aquesta edició de 16 victòries i una sola derrota, ja sumen cinc anells de l'NBA, dos dels quals els últims 3 anys.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut