Giannis Antetokounmpo i Marc Gasol, lluitant per una pilota (EFE)

Els Toronto Raptors escurcen diferències amb els Milwaukee Bucks a la final de la Conferència Est

L'equip canadenc guanya el tercer partit de la final de l'Est (118-112) després de dues pròrrogues, amb un Kawhi Leonard heroic i una actuació destacada de Marc Gasol

Els Toronto Raptors han suat la cansalada per sumar el primer triomf a la final de la Conferència Est. L'equip de Marc Gasol s'ha imposat (118-112) després de dues pròrrogues als Milwaukee Bucks, en el seu primer partit com a locals, que els ha servit per reduir el desavantatge al global de l'eliminatòria, que ara és de 2-1 a favor de l'equip de Wisconsin.

Kawhi Leonard ha estat el gran heroi de la franquícia canadenca, perquè com a colofó als seus 36 punts, ha anotat la cistella que decantava  definitivament el partit per als Raptors, quan faltaven 32 segons per al final de la segona pròrroga, després d'interceptar ell mateix un atac dels Bucks.

També Marc Gasol ha fet un gran partit: el pivot català, que ha jugat gairebé 45 minuts, ha anotat 16 punts i ha capturat 12 rebots, amb una sèrie de 4 triples de 8 intents, i ha arrodonit la feina repartint 7 assistències i posant 5 taps. El seu duel amb l'home alt dels Milwaukee Bucks, Brook Lopez (també 16 punts) ha fet saltar espurnes. Giannis Antetokounmpo, la figura dels Bucks, ha quedat limitat a 12 punts amb una sèrie de 5 encerts en 16 tirs de camp, però, això sí, ha capturat 23 rebots. A més a més, no ha pogut acabar el partit per personals. El màxim anotador de l'equip visitant ha estat el suplent George Hill, amb 24 punts.

Ara, els Raptors miraran d'empatar la sèrie amb el segon partit a casa, aquest dimecres. Falta veure com es recupera Kawhi Leonard, que ha acabat el partit visiblement esgotat i que podria fins i tot tenir una petita lesió.