Pau Fernández, convocat amb la selecció espanyola sub 19 (@sefutbol)
Pau Fernández, convocat amb la selecció espanyola sub 19 (@sefutbol)
Futbol

El Sabadell presumeix d'internacional, germà d'una altra internacional

Pau Fernández, de l'equip juvenil, ha estat convocat amb la selecció espanyola sub 19. És el germà petit de la defensa del Barça Jana Fernández

Redacció Esport3Actualitzat

Del Centre d'Esports Sabadell a la selecció espanyola de futbol. No és gens habitual. El jove del planter arlequinat Pau Fernández va rebre la trucada de José Lana, entrenador de l'equip espanyol sub-19, perquè s'incorporés aquests dies a una concentració a Alacant. Va ser la millor recompensa per aquest lateral del juvenil A del Sabadell.

El club n'ha presumit a les xarxes socials, d'aquesta convocatòria. Feia 41 anys de l'última citació d'un jugador del Sabadell amb una selecció espanyola. Va ser doble. El 1982, José Parellada i Tomás Jerez van ser cridats per jugar amb la sub-18 d'Espanya.

A les felicitacions per a en Pau, s'hi ha sumat una altra futbolista internacional amb Espanya..., la seva germana gran. Jana Fernández, doble campiona d'Europa amb el Barça, ha acompanyat la notícia amb aplaudiments. A Sant Esteve Sesrovires, a casa dels Fernández Velasco, en poden estar ben orgullosos.

Anar al contingut