Barça

El pare de Michael Jackson visita el Museu i les instal·lacions del Barça

El pare del difunt Michael Jackson, Joseph Walter Jackson, ha visitat el Museu i les instal·lacions del F. C. Barcelona. Jackson s'ha fotografiat amb les quatre Copes d'Europa guanyades pel club i amb les Pilotes i Botes d'Or conquistades per Leo Messi, a més de fer-se una "selfie" al Camp Nou.

Actualitzat

Joseph Walter Jackson ha visitat aquest dissabte el Museu i les instal·lacions del F. C. Barcelona juntament amb el president de la Fundació Michael Jackson, Simon Sahouri, i altres acompanyants. El pare del difunt rei del pop s'ha fotografiat amb les quatre Copes d'Europa guanyades pel club i amb les Pilotes i Botes d'Or conquistades per Leo Messi, a més fer-se una "selfie" al Camp Nou.

Joseph Walter Jackson ha comparat el Barça amb el mític grup musical "Jackson Five": "Al Barça els jugadors van a l'escola, aprenen i es converteixen en bons jugadors. Altres clubs no ho fan. Això em recorda els meus nois, els "Jakson Five". Quan eren a l'escenari, junts, feien un gran xou. El mateix passa amb aquests jugadors, que quan juguen junts no els pots guanyar", ha expressat el pare del popular artista.

El club ha volgut agrair la seva visita obsequiant-lo amb una samarreta amb el seu cognom i convidant-lo a assistir a un partit oficial a l'Estadi.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut