Futbol sala

El nou Barça de Velasco comença la pretemporada amb només sis jugadors del primer equip

El conjunt blaugrana començarà els entrenaments amb molts jugadors del filial per la presència de molts integrants de la plantilla al Mundial de Lituània

Redacció Esport3Actualitzat

El nou Barça de futbol sala, amb Jesús Velasco a la banqueta, ha arrencat aquest dilluns la pretemporada amb només sis jugadors del primer equip, ja que el gruix de la plantilla es troba amb les seves seleccions per disputar el Mundial de Lituània.

Els convocats per a les proves mèdiques han estat Marcenio, Esquerdinha, Miquel Feixas, Povill, Matheus i Sergio Lozano, encara sense l'alta després que es trenqués els lligaments creuats.

El Barça, que obrirà la Lliga el 9 d'octubre, començarà els entrenaments amb molts jugadors del filial i anirà recuperant efectius prop del debut oficial, ja que la cita mundialista se celebrarà del 12 de setembre al 3 d'octubre.

Així, Velasco haurà d'esperar per tenir a les seves ordres els dos nous fitxatges blaugranes, el tanca madrileny Carlos Ortiz, convocat per Espanya, i el pivot Jean Pierre Guisel Costa 'Pito', concentrat amb el Brasil.  

"Estic pensant que mai he tingut una pretemporada així. Potser períodes enmig de l'any sí, però en la pretemporada mai havia tingut tantes absències. El gran avantatge que tenim al Barça és que tenim el B i és un equip que està a Segona."

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut