Futbol

El Nàstic fitxa Javier Portillo del Reial Madrid per reforçar la davantera

El Nàstic ja té al seu fitxatge estrella. El president del club grana, Josep Maria Andreu, ha tancat aquest dilluns el fitxatge del golejador del Reial Madrid Javier Portillo, que arribarà traspassat, per dues temporades. Portillo, que no ha pogut triomfar al Madrid perquè Raúl i Ronaldo li han barrat el pas a la titularitat, estava jugant cedit al Bruges belga i ara ha triat el Nàstic després que el tècnic blanc, Fabio Capello, li deixés clar que no comptava amb ell.

Actualitzat

El jugador procedent del planter del Madrid, Javier Portillo, de 24 anys, jugarà les pròximes dues temporades al Nàstic. Mentre els seus companys viatjaven cap a Salt Lake City, als Estats Units, per iniciar la gira americana, ell, el seu manager, el president del Nàstic, Josep Maria Andreu, i Mijatovic tancaven l'acord. El Madrid no cobra res a canvi i es treu de sobre un jugador que no volia Fabio Capello.

De fet, Portillo no ha tingut gens de sort en el conjunt madridista i ha estat habitualment cedit a diversos equips, sense que en cap moment pogués tenir segur el retorn al primer equip del Madrid. Va ser cedit al Fiorentina l'any 2004, durant sis mesos. Després de passar sense pena ni glòria per aquest club italià, Luxemburgo el reclama l'any següent per quedar-se al Madrid. Pero veu que no juga ni compta per a l'entrenador i accepta anar cedit al Bruges. En aquest equip belga marca onze gols en 32 partits. Sens dubte, el seu gol més important amb la samarreta blanca el va marcar a la Lliga de Campions de la temporada 2001-2002, contra el Panathinaikos.

Després de Portillo, el Nàstic vol seguir reforçant la punta d'atac, i per això s'ha interessat per Makukula, exjugador del Valladolid i actualment a les files del Sevilla.

Els abonaments per dimarts

D'altra banda banda, el club grana també ha estat protagonista per un tema més aviat extraesportiu. Després de l'accidentada gira per Àustria, aquest dilluns no s'han pogut posar a la venda els abonaments de la nova temporada, per uns problemes informàtics que han patit durant tot el dia. Davant d'aquesta situació, el club ha decidit ajornar-ho fins dimarts.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut