Actualitat grana

El Nàstic enceta la pretemporada guanyant el triangular al Tirol italià

El Nàstic ha començat la pretemporada de la millor manera possible: guanyant. Els de Luis César, amb equipament nou, de color groc, que justament li ha donat molt bona sort en aquest triangular, el Tirol italià. Els granes han jugat dues parts de 45 minuts: una contra el Treviso italià, on l'equip de Luis César ha pogut veure en acció els nous fitxatges, i també Pinilla, que ha estat l'autor de l'únic gol (0-1). L'altre minipartit l'ha fet contra el Sud Tirol, de la tercera divisió italiana, en què els granes han guanyat 2-0 amb gols de Merino i Irurzun.

En el partit contra el Treviso italià, que aquest any ha baixat a Segona, els gols s'han fet esperar. A falta de cinc minuts perquè acabés la part, Pinilla ha evitat els penals, aconseguint l'única diana després de rematar una centrada. A la recta final del partit, els dos equips s'han engrescat de cara a porteria, però no hi ha hagut més gols.

Pel que fa a la segona part del triangular contra el Sud Tirol, el Nàstic s'ha endut la victòria amb dos gols obra de Carles Merino, al minut 23, i el segon d'Ismael Irurzun, al minut 38. Aquesta darrera diana ha estat un autèntic golàs, que ha sorprès tothom, inclòs el porter del conjunt italià.

El tècnic Luis César s'ha mostrat satisfet amb aquesta primera prova del seu equip, en què ha pogut posar a prova els nous fitxatges amb dos equips completament diferents a cada part. Segons el tècnic grana, els jugadors estan entenent els conceptes de la seva filosofia de joc damunt el terreny de joc.