El Mundo acusa Rubiales d'orquestar un pagament a Piqué de 24 milions per la Supercopa
El president de la Reial Federació Espanyola de Futbol, Luis Rubiales, i el president de l'Autoritat Saudita d'Esports, Abdulaziz bin Turki al Faisal al Saud, amb la Supercopa d'Espanya (EFE)
Futbol

El Mundo acusa Rubiales d'orquestrar un pagament a Piqué de 24 milions per la Supercopa

Noves acusacions contra Luis Rubiales

Redacció Esport3Actualitzat

Segons revela el diari El Mundo, Rubiales hauria creat un projecte encobert per pagar a Kosmos, empresa de Gerard Piqué, 24 milions d'euros per la Supercopa. En la seva informació, el diari acusa la RFEF i l'Aràbia Saudita d'intentar encobrir els negocis de Rubiales amb l'exjugador.

La Unitat de Suport de la IGAE a la Fiscalia Anticorrupció hauria elaborat un informe en què s'analitzaria el modus operandi pel qual la RFEF va pactar el trasllat de la competició fora d'Espanya mentre, alhora, s'acordava el pagament de quatre milions de comissió per edició a l'empresa de Piqué.

Segons les informacions destapades per El Mundo, la Fiscalia Anticorrupció estaria treballant des del mes de maig passat en les diligències per suposades irregularitats en la gestió de Luis Rubiales al capdavant de la RFEF.

La resposta de la Federació Espanyola de Futbol

La Federació Espanyola de Futbol ha volgut expressar la seva confiança total de en la justícia davant el que han anomenat "un nou episodi de manipulació d'El Mundo":

 

L'ens federatiu ha afirmat que és "absolutament fals que la RFEF i el seu president hagin preparat un pla per pagar comissions a l'empresa Kosmos per part de l'empresa pública del Regne d'Aràbia Saudita amb ocasió de la Supercopa". La Federació afirma també que "l'autor de l'informe de la IGAE emet una opinió personal sense la més mínima justificació jurídica i sense cap prova".

 

 

ARXIVAT A:
Gerard Piqué
Anar al contingut