El Milan venç el Madrid al Bernabéu en una segona meitat digna del seu palmarès europeu (2-3)

El Milan va assaltar el Bernabéu (2-3). Sense fer res de l'altre món, els blancs es van avançar en el marcador en el minut 19. Raúl, molt murri, va aprofitar una errada monumental de Dida. Els "rossoneri" s'assemblaven a la versió de la Serie A, mentre que els de Pellegrini dominaven sense angúnies. A la segona part, tot va canviar en cinc minuts, gràcies a un xut llunyà de Pirlo i a una diana de Pato, posterior a una cantada de Casillas. Drenthe va empatar, però Pato va gelar els seguidors merengues en el 88. En l'altre matx del grup C, el Marsella va guanyar el Zuric (0-1).

Valdano, Zidane i Butragueño, velles glòries a la grada del Bernabéu. Ronaldinho, una altra vella glòria, de 29 anys, a la gespa i amb la samarreta del Milan. Partit de casats contra solters a la primera part i partit de Champions a la segona. Zambrotta va fer penal a Benzema, però l'àrbitre es va posar les ulleres de fusta per no veure-hi res. Poc després, l'1-0 en el minut 19. Mans de mantega de Dida, que perd increïblement la pilota, i Raúl, atent com sempre, marca a porta buida.

Però l'errada del porter del Milan va quedar momentàniament en anècdota perquè en tres minuts, el conjunt "rossonero" va fer dos gols. Un golàs de Pirlo des de més de 30 metres i un altre de Pato, aprofitant una pilota a l'espai i una sortida dolenta de Casillas. Qui no ho veia no s'ho creia. I en aquest partit ple de coses estranyes, Drenthe va tenir també el seu moment de glòria quan a la sortida d'un córner va xutar ras ajustat al pal. Dos a dos al Bernabéu.

Quan faltaven sis minuts per al final, Thiago Silva va fer el 2-3, però l'àrbitre va anul·lar el gol per tornar el favor de la seva errada en la primera meitat. Però sense temps per protestar gaire, Seedorf va habilitar Pato al segon pal i, en el minut 88, va fer callar el Bernabéu. La galàxia blanca comença a tenir dubtes.