Coutinho
El Liverpool no escoltarà cap oferta per Philippe Coutinho
Futbol

El Liverpool tanca la porta al Barça i confirma que no escoltarà cap oferta per Coutinho

El club anglès no escoltarà cap oferta pel migcampista brasiler

Actualitzat

El Liverpool ha emès un comunicat al seu web en què diu: "Volem oferir claredat sobre la nostra posició pel possible traspàs de Philippe Coutinho: la posició definitiva del club és que no es consideraran ofertes i ell es quedarà com a membre del Liverpool quan la finestra del mercat de fitxatges de l'estiu es tanqui".

En el compte oficial del Liverpool en espanyol han fet ironitzat amb el famós "es queda" de Gerard Piqué per dir que Coutinho seguirà jugant a Anfield:

L'entrenador del club anglès, Jürgen Klopp, en la roda de premsa prèvia al primer partit de la Premier League, ha dit que "sempre ha parlat molt clar" sobre la seva posició reticent a vendre Coutinho i s'ha remès a les paraules del comunicat del club. Això sí, ha confirmat que el brasiler és baixa en la convocatòria per jugar contra el Watford perquè té mal d'esquena.

Malgrat la claredat en les paraules que ha fet servir l'equip anglès en el seu comunicat, el FC Barcelona no renuncia al jugador tot i ser admetre que la negociació serà llarga i complicada.

El darrer capítol en el serial és que, segons diversos mitjans britànics, el brasiler hauria demanat el "transfer request" oficial. En cas de confirmar-se aquesta petició formal del jugador per abandonar el Liverpool, la situació canviaria de forma radical i es podrien reobrir les negociacions.

 

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut