El Girona seguirà en descens després de perdre contra el Celta (2-0) i firma el pitjor inici a Segona A

El Girona va encaixar una derrota davant el Celta a Balaídos (2-0) i firma el pitjor inici de temporada a la Segona A. Els de Raül Agné es mantindran una jornada més en zona de descens. Després de marxar al descans amb empat a zero, el Girona va veure com David Rodríguez (min 57) i Iago Aspas (min 88) marcaven els gols del conjunt gallec. Per als blanc-i-vermells, Jose Martínez i Tortolero no van poder acabar el partit per lesió.

Amb Raül Agné sancionat -complia el segon i últim partit-, el Girona va encaixar una nova derrota a Balaídos. Tot i que el partit va començar amb un gol anul·lat a Corominas per fora de joc i un xut del banyolí que va parar Yoel, poques idees ofensives va tenir el conjunt gironí. Tampoc Santamaría va tenir gaire feina en el primer temps, perquè del Celta només va destacar un xut de Bermejo que va refusar el porter blanc-i-vermell i un xut de Bustos que va sortir fregant el pal. La pitjor notícia per al Girona va ser la lesió de Jose a la mitja hora, amb un cop al quàdriceps que el va impedir continuar el partit.

En la represa, encara li van minvar més les idees en atac al Girona. En canvi, el Celta es va anar acostant a la porteria de Santamaría. Primer amb un cop de cap de Joan Tomás a fora i, després, al minut 57, David Rodríguez va inaugurar el marcador amb l'1-0.

En el tram final, els gironins van reclamar un penal a Corominas, però el contacte va ser mínim. Poc després de les protestes, va arribar la sentència del Celta amb el 2-0 de Iago Aspas. Amb el 2-0 definitiu el Girona es manté en zona de descens i firma el pijtor inici de temporada a la Segona A.