El DKV Joventut s'emporta una victòria important al camp del Bizkaia Bilbao Basket (85-92)

El DKV Joventut ha acabat guanyant a la pista del Bizkaia Bilbao Basket per 85 a 92, un partit que ha dominat des del principi. Els de "Pepu" Hernández han fet una gran primera part, que els ha portat a manar en el marcador per 20 punts al descans (29-49). El Bilbao ha reaccionat a la segona meitat i ha pogut lluitar per la victòria en els minuts finals. El DKV Joventut no s'ha deixat sorprendre i amb aquesta victòria important suma el seu cinquè triomf en la competició.

La Penya ha pogut tornar al camí de la victòria amb un gran triomf avui a Bilbao. Després de dues derrotes consecutives, contra el Valladolid i el Reial Madrid, els verd-i-negres, conscients del que s'hi jugaven, han sortit a la pista molt ficats en el xoc. Amb un parcial de 0 a 7 d'inici, el Joventut ha començat a dominar en el joc i en el marcador amb un gran bàsquet. Una cistella de Trias en l'últim segon ha donat el màxim avantatge dels de Badalona al final del primer període (12-25).

Al segon període, quan semblava que el Bilbao reaccionava, la Penya ha trencat l'encontre amb els triples de Jelinek i la bona aportació de Norel. Els millors minuts d'aquesta temporada dels verd-i-negres els han portat a dominar per 20 punts al final del segon quart (29-49).

Reacció visitant

A la segona part, i empès pel seu públic, el Bizkaia Bilbao Basket ha reaccionat. El xoc ha canviat de fisonomia i a poc a poc el marcador s'ha anat ajustant. Al final del tercer període, la Penya encara dominava per deu punts (57-67). L'encert en els triples dels bascos i la pressió defensiva han anat reduint els avantatges dels de Badalona fins al 72 a 75 a falta de tres minuts. La reacció, però, ha estat incompleta, i amb una bona aportació d'English i McDonald en els minuts finals, la Penya ha acabat sumant una nova victòria.

És el cinquè triomf del DKV Joventut a la Lliga ACB, un triomf important davant un rival directe que lluita com la Penya per entrar a la Copa del Rei d'aquest any.