Futbol

El diari anglès "The Telegraph" relaciona el Girona FC amb el fitxatge de Guardiola pel City

"Com el Manchester City va convèncer el germà de Guardiola per aconseguir Pep". Així titulen l'article al diari "The Telegraph" on expliquen que la compra del club gironí va ser un element clau perquè Guardiola acabés acceptant entrenar el Manchester City.

Cristina BusquetsActualitzat

Des que es conegués la notícia del fitxatge de Pep Guardiola pel Manchester City, els mitjans anglesos han començat a seguir-lo amb especial devoció. A "The Telegraph" han anat més enllà buscant els motius de l'arribada del tècnic de Santpedor. Sorprèn veure-hi que la compra del Girona FC, indirectament, pel Manchester City és un dels principals motius que el diari enumera perquè Guardiola accedís a ser el futur entrenador del club anglès les pròximes tres temporades.

Al rotatiu anglès expliquen que Pere Guardiola i Media Base Sports van comprar el 80% del Girona FC i també fan referència al seguit de tractes que el club anglès està tenint amb el gironí a nivell de jugadors cedits dins del marc de les bones relacions que s'han establert entre els dos clubs i que fa uns mesos explicava el director general, Ignasi Mas-Bagà, a TV3. Segons "The Telegraph", el nucli dur del City (Txiki Begiristain i Ferran Soriano) va ajudar Pere Guardiola a aconseguir el Girona, ja que és ell "qui hi creu" i la resta "creuen en Guardiola". "És per aquest motiu que van unir-se a ell, i fins i tot en el cas del Girona i el seu germà Pere van utilitzar tots els recursos que teninen a l'abast", explica el diari anglès. Tenir content Pere segurament facilitava el camí cap a Pep o, si més no, l'empenta final. 

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut