Lewandowski celebra el seu quart gol amb el Dortmund davant el Reial Madrid (UEFA)
Barça

El dia que Lewandowski va marcar quatre gols al Reial Madrid

El polonès és el jugador que més gols ha marcat al Reial Madrid a la Champions, però només un ha estat al Santiago Bernabéu

Redacció Esport3Actualitzat

El precedent de la pretemporada que els blaugranes van guanyar per 1 gol a 0 a Las Vegas va servir perquè Robert Lewandowski es posés en situació, però el d'aquest diumenge serà el primer clàssic oficial del polonès amb la samarreta del Barça.

El davanter arriba al Santiago Bernabéu sent el màxim golejador de la Lliga amb nou dianes en vuit jornades, sumant el 50% dels gols dels de Xavi Hernández aquesta temporada.

A més, també ha marcat cinc gols en quatre partits a la Champions, amb doblet inclòs en l'insuficient empat que el Barça va aconseguir al Camp Nou contra l'Inter aquest dimecres.

Però aquesta jornada el polonès es retrobarà amb una de les seves víctimes preferides: amb sis dianes en vuit partits, és el jugador que més gols ha marcat al Reial Madrid a la Champions.

La temporada 2012-2013, quan militava a les files del Borussia Dortmund, el davanter va marcar un gol al Reial Madrid a la fase de grups de la Lliga de Campions i va viure una nit màgica a les semifinals de la mateixa edició.

Lewandowski va marcar quatre gols en un partit que els alemanys es van acabar enduent per 4 gols a 1. Els blancs, a la tornada, van estar a només un gol d'aconseguir una remuntada heroica, però finalment es van quedar a les portes (2-0).

ARXIVAT A:
El ClàssicReial MadridLewandowski
Anar al contingut