Ral·li Dakar

El Dakar 2012 comença avui amb una primera etapa entre Mar del Plata i Santa Rosa de la Pampa

Avui comença, a l'Argentina, una nova edició del Ral·li Dakar, que aquest any també passarà per Xile i el Perú. En total, 8.373 quilòmetres de recorregut repartits en 14 etapes. La primera etapa va de Mar del Plata a Santa Rosa de la Pampa i només és de 60 quilòmetres cronometrats tot i que té un enllaç molt llarg. L'etapa començarà cap a dos quarts d'una del migdia, hora d'aquí. En categoria de motos, Marc Coma, actual defensor del títol, parteix com un dels grans favorits per revalidar la victòria, mentre que en cotxes, el qatarià Nasser Al-Attiyah buscarà el triomf fent de copilot amb el català Lucas Cruz.

Actualitzat
El motor estrena un any ben esportiu, amb els Jocs Olímpics de Londres i l'Eurocopa com a esdeveniments més destacats. Per començar, el Dakar 2012 es posa de nou en marxa a Mar del Plata, en una travessia que portarà la caravana per l'Argentina, Xile i el Perú, fins al quinze de gener. En total, 8.373 quilòmetres de recorregut, 4.300 d'especial, i amb la gran novetat, el desert peruà, com a element sorpresa.

Serà un Dakar més dur que premiarà l'experiència dels pilots, com Nani Roma, que competeix amb un Mini, o el vigent campió, Nasser Al-Attiyah, que té el català Lucas Cruz com a copilot del seu Hummer. En motos, novament Marc Coma és el gran favorit. El pilot d'Avià competirà pel triomf final a Lima amb el seu company de KTM, el pilot francès resident a Andorra Cyril Despres.
NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut