Florentino Pérez a la catifa vermella de la gala de la Pilota d'Or
Florentino Pérez a la catifa vermella de la gala de la Pilota d'Or (Reuters)
Futbol

El City guanya el premi al millor club i el Reial Madrid respon a les xarxes

El conjunt blanc i Iker Casillas han demostrat la seva indignació per la decisió de France Football

Redacció Esport3Actualitzat

El Reial Madrid ha tornat a veure com un dels seus futbolistes, Karim Benzema, ha guanyat la Pilota d'Or. El francès pren el relleu de Cristiano Ronaldo com a jugador blanc en aconseguir el guardó, a més de convertir-se en el primer francès a obtenir aquest reconeixement des de Zinedine Zidane, l'any 1998.

El madridisme s'ha mostrat molt orgullós de l'èxit del seu futbolista, que va ser una peça clau en els títols de la temporada passada. Els gols de Benzema van ajudar el Reial Madrid a aixecar la Champions League i aconseguir la Lliga espanyola.

Però el Reial Madrid ha trobat a faltar més protagonisme a la gala de la Pilota d'Or 2022. Els blancs, sobretot, han estat descontents per l'elecció del millor club de la temporada. El reconeixement se l'ha emportat el Manchester City de Pep Guardiola, que va guanyar la Premier League i va caure a les semifinals de la Champions, precisament, contra el Madrid.

De seguida que s'ha anunciat el guanyador, el compte oficial de Twitter del conjunt blanc ha fet un tuit enigmàtic que mostrava clarament el seu rebuig.


Casillas també dispara amb bala

El compte oficial del club no ha estat l'únic que ha protestat pel premi, ja que Iker Casillas també ha alçat la veu. L'exporter, molt actiu els darrers dies a Twitter, ha anat més enllà que el Madrid i ha destacat que el premi era una "broma". En una altra piulada, Casillas ha felicitat de manera irònica el Reial Madrid per quedar 3r a la llista.

Les piulades d'Iker Casillas a Twitter (@IkerCasillas)
ARXIVAT A:
Pilota d'Or
Anar al contingut