Barça

El Barça proposarà una millora de contracte a Guardiola i el seu equip tècnic

El Barça ha fet la millor temporada de la història, ha aconseguit el triplet i de cara a la temporada que ve, no és qüestió de perdre força. La idea del club és mantenir la columna vertebral de l'equip, però no a qualsevol preu. Per això, el club vol assegurar la continuïtat de Guardiola i de tots els seus ajudants i els ha proposat millorar i allargar un any més els contractes, fins al 2011. Pel que fa als jugadors, la renovació de Valdés ja està en marxa i s'ha començat a parlar de les de Puyol, Touré i Iniesta. El cas d'Eto'o és una mica més complicat.

Actualitzat
Joan Laporta ha explicat que tot "s'està fent amb absoluta normalitat", la secretaria tècnica treballa en les baixes i intenta executar les decisions que s'han anat prenent durant la temporada i de cara a la propera. El president blaugrana ha destacat, però, que hi ha "casos molt sensibles, com el d'Eto'o". El Barça vol saber quins plans té el camerunès, ja que són conscients que el volen els millors clubs d'Europa.

Laporta no ha volgut entrar a donar noms dels possibles jugadors que interessen, quan se li ha preguntat si "interessa Forlán". Sí que ha explicat que vol assegurar-se la continuïtat de Guardiola i el seu equip tècnic, i és per això que se'ls ha proposat millorar i allargar un any més els contractes, fins al 2011.

Esperant la resposta de Valdés

A més, ha explicat que estan treballant per millorar els contractes dels jugadors que s'ho mereixen, i ha assegurat que no hi haurà un nou "cas Figo". Pel que fa a Valdés, ha estat especialment positiu, en assegurar que volen que sigui el porter del Barça "per molts anys". En el seu cas, el Barça continua esperant una resposta del porter català, que ja coneix l'oferta del club per renovar-li el contracte fins al 2014. Tot i això, ha advertit que el Barça té una estructura salarial i hi són fidels.

Kaká, una operació desproporcionada
 
Kaká serà la setmana que ve jugador del Reial Madrid, que en pagarà 75 milions d'euros, el traspàs més car de la història del futbol, una operació que al Barça es considera desproporcionada. Quan se li ha preguntat sobre la manera de fer de Florentino, el president blaugrana ha estat molt clar: "Els clubs hauríem de mantenir el mercat en uns nivells més racionals." Considera que aquests tipus d'operacions es poden fer "d'una altra manera, i per menys diners".
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut