Barça

Laporta reitera la voluntat de comptar amb Eto'o però recorda que "el mercat és molt dinàmic"

El Barça té sobre la taula dos casos complicats: les renovacions de Valdés i Eto'o. Amb el porter de l'Hospitalet el club hi ha reprès les negociacions, mentre que en el cas del camerunès cap de les dues parts no ha mogut fitxa, encara. Joan Laporta s'ha referit a aquest "cas Eto'o": tot i que el seu desig és que es quedi, ha avançat que no es variarà la política de sous i no descarta sorpreses. Segons el president del Barça, el mercat futbolístic és molt dinàmic.

Actualitzat
Joan Laporta, president del Barça, ha assegurat que el club està "encantat amb Eto'o" i ha explicat que "seria molt bonic que acabés la seva carrera al Barça", encara que ha recordat que "el mercat del futbol és molt dinàmic" i "ens podem trobar alguna sorpresa", perquè el camerunès és "un home molt cobejat".

El dirigent, que ha insistit que totes les qüestions amb vista a la planificació de la temporada són tasca del secretari tècnic, Txiki Begiristain, i de l'entrenador, Pep Guardiola, ha explicat que Eto'o "és dels que reben ofertes importants". Laporta ha recordat que el Barça disposa "d'una estructura determinada" que no la variarà. "Ens ajustem a la nostra idea. S'apunten xifres molt importants i hem de tenir els peus a terra", ha indicat.

Samuel Eto'o té contracte fins a finals de la temporada que ve, per això si no renova amb el Barça, el camerunès podria negociar el seu futur amb el club que volgués a partir de l'1 de gener del 2010. "Volem que continuï, té contracte i tant de bo pogués renovar", ha dit el president del Barça, que ha insistit que totes les decisions esportives es prenen des de la secretaria tècnica i que en cap cas avançaria res. "No entraré a radiar situacions que no convenen", ha afegit.

Sobre Kaká i Florentino

Preguntat sobre si pensa que Florentino Pérez, nou president del Reial Madrid, pot inflar el mercat com s'ha demostrat amb l'alta oferta realitzada pel milanista Kaká, Laporta ha insistit que el Barça continuarà "amb la mateixa política", amb independència d'"actuacions determinades". "Amb tot el respecte, el nostre avantatge és que els futbolistes tenen com a referència el Barça pel que hem guanyat", ha dit Laporta, que ha comentat que l'entitat blaugrana "sempre intenta pagar el que és just al club i al jugador" i que se sent satisfeta del seu model, un model basat a "treballar molt el planter".

Valdés pinta bé

La direcció esportiva ha començat a tancar la renovació de Víctor Valdés. Ja hi ha acord en la durada de contracte, que serà fins al 2014, però les postures econòmiques segueixen distanciades. Tot i això, la continuïtat de Valdés està molt més clara que la de Samuel Eto'o.
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut