Georgios Bartozkas dona explicacions als seus homes durant el partit de la Lliga Endesa contra el Tenerife (EFE)
Bàsquet

El Barça Lassa s'enfrontarà a l'Unicaja en els quarts de final de la Copa del Rei de bàsquet

L'última vegada que el Barça va guanyar la Copa, el 2013, justament va ser al Fernando Buesa Arena, l'escenari del 2017

Actualitzat

El Barça Lassa ha quedat emparellat amb l'Unicaja per disputar els quarts de final de la Copa del Rei que es jugarà a Vitòria entre el 16 i el 19 de febrer. Els blaugranes s'enfrontaran als malaguenys el divendres 17 de febrer a les 21:30.

Enguany el Barça Lassa espera trencar la mala ratxa en el torneig de les últimes temporades, i és que els blaugranes no aixequen la Copa del Rei des de l'any 2013 i va ser justament en el mateix escenari on es jugarà el 2017, al Fernando Buesa Arena. A més d'aconseguir el que suposaria el primer títol amb Georgios Bartzokas dirigint la banqueta del Barça Lassa, també acabaria, al mateix temps, amb l'hegemonia blanca a la Copa, ja que el Reial Madrid se l'ha emportat en quatre de les cinc últimes edicions. El MoraBanc Andorra, però, serà el primer equip que es veurà les cares amb el conjunt que dirigeix Pablo Lasso.

Els altres enfrontaments dels quarts de final són: València-Gran Canària i Tenerife-Baskonia.

Pel que fa a les semifinals, en cas que els blaugranes superin l'Unicaja, els de Bartzokas jugaran contra el guanyador del València Gran Canària. A l'altre costat de la taula, el guanyador del Reial Madrid-MoraBanc Andorra s'enfrontarà al del Tenerife Baskonia. La gran final serà el diumenge 19 de febrer a les 18.30.

Rodrigo de la Fuente, secretari tècnic del Barça ha valorat aquest enfrontament com a "prou complicat":

 

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut