El Barça supera l'Espanyol i s'emporta la vuitena Copa Catalunya (3-0)

El conjunt blaugrana ha dominat el partit que s'ha emportat amb dos gols a la primera part, un en pròpia porta de Dulce Quintana i un segon de Bárbara Latorre; i un últim en el temps afegit de Patri

El FC Barcelona femení s'ha embutxacat el primer títol de la temporada en imposar-se a l'RCD Espanyol, a la final de la Copa Catalunya (3-0), que s'ha jugat a la Bòvila de Gavà.

El primer gol ha estat fruit de la mala sort en el minut 33 de la primera part quan centra Andressa Alves i la jugadora blanc-i-blava Dulce Quintana, amb la intenció de refusar la pilota, es marca un gol en pròpia porta (1-0).

Tres minuts més tard el FC Barcelona ha rematat el resultat per arribar amb una bona renda al descans. Bárbara Latorre, després d'una passada d'Aitana Bonmatí, supera Dulce i marca el 2-0.

A la represa, quan semblava que el partit es tancaria amb dos gols, les blaugranes han marcat un últim gol en el temps afegit, de Patri (3-0).

Aquesta és la vuitena Copa Catalunya que guanyen les blaugranes, i la quarta consecutiva, per cinc que tenen les blanc-i-blaves.