Copa

El Barça es complica el futur a la Copa amb una derrota al Sánchez Pizjuán (2-0)

Sarabia, en el minut 58, i Ben Yedder, en el 76, han fet els gols de la victòria del conjunt de Pablo Machín davant d'un Barça que s'haurà d'encomanar a una remuntada en la tornada al Camp Nou per seguir viu en una competició de la qual és el vigent campió

El FC Barcelona ha perdut al camp del Sevilla per 2 a 0 en l'anada dels quarts de final al Sánchez Pizjuán i s'ha complicat l'accés a les semifinals de la Copa del Rei. Els blaugrana, amb un onze titular ple de sorpreses i amb moltes rotacions, gairebé no han xutat contra la porteria andalusa en un duel on Valverde ha fet debutar Boateng com a titular a la davantera.

Sarabia, en el minut 58, i Ben Yedder, en el 76, han fet els gols de la victòria del Sevilla i han castigat un Barça més que discret que s'haurà d'encomanar a una remuntada en la tornada al Camp Nou per seguir viu en una competició de la qual és el vigent campió.