Hoquei patins

El Barça derrota el Reus (3-1) i es fa fort al capdavant de la classificació de l'OK Lliga

En el partit que tancava l'onzena jornada de l'OK Lliga d'hoquei patins, el Barça ha derrotat per 3-1 el Tecnol Reus Deportiu al Palau Blaugrana i s'ha assegurat el títol de campió d'hivern. I això que el Reus s'ha avançat amb un gol d'Adroher en el minut 39, després d'una primera part sense gols. El Barça ha reaccionat immediatament i ha fet tres gols en tres minuts. Borregán ha posat l'empat a un al marcador, i Marc Torra, en dues ocasions, ha establert el 3 a 1 definitiu. L'equip blaugrana ja té 7 punts d'avantatge sobre el segon classificat, el Liceo de la Corunya.

El Barcelona té mig encarrilada la Lliga després de remuntar davant del Tecnol Reus Deportiu en els últims minuts. Ha estat un clàssic molt ofensiu en què els gols han tardat a arribar. Els culpables han estat els dos porters. Egurrola, el del Barcelona, i Trabal, el del Reus, han fet un recital de parades. Semblava que s'acabaria el partit amb l'empat a zero inicial.

Però quan només quedaven 11 minuts de joc, finalment Adroher ha aconseguit marcar pels reusencs. Era qüestió de mantenir la porteria a zero en el temps que quedava per posar emoció a la Lliga. Però en poc més d'un minut el Barcelona ha fet dos gols i ha capgirat el resultat. Gual ha fet una gran assistència perquè Borregán forcés l'empat, i a continuació Marc Torra ha transformat una falta directa.

Quedaven poc més de quatre minuts i el Reus encara ha estavellat una pilota al travesser i Torra ha acabat sentenciant el partit i més de mitja lliga, tot i que encara queden dues jornades per completar la primera volta. I és que el Barcelona ara té set punts sobre el segon, el Liceo, i el Reus ja queda a 14.