Xavi Pascual, durant l'últim partit de la final contra el Reial Madrid (EFE)
Bàsquet

El Barça comunica a Xavi Pascual que prescindeix dels seus serveis

Ja hi ha acord per a la desvinculació del tècnic de Gavà, i l'equip blaugrana iniciarà una nova etapa. Al nom de Jasikevicius s'afegeixen Pesic, Messina i Sito Alonso, com a candidats a la banqueta

Actualitzat

El Barça i Xavier Pascual han arribat a un acord per a la liquidació del contracte del tècnic, i d'aquesta manera es confirma el que semblava força clar la setmana passada: hi haurà un relleu en la secció de bàsquet del Barça Lassa. Serà oficial aquest dimarts amb una roda de premsa que es podrà seguir per Esport3.cat i l'app d'Esport3.

La pèrdua de la Lliga Endesa a mans de la Lliga de bàsquet contra el Reial Madrid la setmana passada ha precipitat els esdeveniments. Dijous passat, Joan Creus, director general de l'equip, va presentar la dimissió.

Quedava en suspens la situació de Xavi Pascual, a qui quedava un any de contracte amb el Barça. L'acord per a la marxa del tècnic es farà oficial aquest dimarts al migdia, en una roda de premsa en què el tècnic podrà acomiadar-se. Per part del Barça hi compareixeran Joan Bladé, directiu responsable de la secció de bàsquet, i Albert Soler, responsable de l'Àrea d'Esports Professionals  

Més noms per al relleu

Queda clar que hi haurà una nova etapa al Barça de bàsquet, però falta concretar qui la pilotarà. El nom de Sarunas Jasikevicius com a futur tècnic es va apuntar poques hores després de la derrota del Barça, però amb el pas dels dies han anat sorgint més noms: Svetislav Pesic (Bayern Munic), el tècnic que va aconseguir la primera Eurolliga amb l'equip blaugrana, és un altre dels que sonen, igual que l'extècnic madridista Ettore Messina (assistent als San Antonio Spurs) i l'exentrenador de la Penya Sito Alonso (Bilbao Basket).   

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut