Barça

El Barça celebra el títol amb una rua per Barcelona amb final de festa al Camp Nou

El FC Barcelona celebrarà el títol de Lliga amb una rua que finalitzarà al Camp Nou. A dos quarts de vuit del vespre ha sortit del Camp Nou la rua dels campions. Amb un autocar descobert fan aquest trajecte pel barri de les Corts: Joan XXIII, Arístides Maillol, Riera Blanca, avinguda de Madrid, Berlín, Entença i Travessera de les Corts. A les nou està prevista l'arribada al Camp Nou, on començarà una gran festa. TV3, Esport3 i Esport3.cat retransmeten la rua i la festa des de tres quarts de set. El principal objectiu del Barça és "celebrar el títol com Déu mana", va precisar el president del club, Sandro Rosell, i perquè hi participin "els més joves".

Actualitzat
Les banderes a mitja asta i un rètol a l'autocar en record de les víctimes del terratrèmol de Llorca, presideixen la festa blaugrana d'aquest vespre.

Un autocar descapotable i convenientment "tunejat" és el vehicle amb què la plantilla fa la rua per les proximitats del Camp Nou per oferir la Lliga als aficionats. La rua dels campions, que serà més curta que en altres ocasions, ha començaa dos quarts de vuit a l'estadi. L'autocar baixarà pel carrer Riera Blanca i enfilarà després l'avinguda de Madrid fins al carrer Berlín. Seguirà la ruta pel carrer Entença per fer l'últim gir cap a la Travessera de les Corts. El punt final del trajecte serà, novament, el Camp Nou.

Per fer l'espera més amena, el club ha organitzat una sèrie d'activitats esportives i lúdiques que començaran a les sis de la tarda i s'acabaran poc abans de l'arribada dels jugadors. També hi haurà diverses actuacions musicals. La gran festa al Camp Nou està previst que comenci a les nou del vespre. Serà aleshores quan els jugadors faran els seus parlaments. En anys anteriors, n'hi ha hagut de tota mena. Un cop s'acabin els parlaments dels protagonistes, les celebracions es clouran amb focs artificials.

Dinar de germanor

L'anticipació amb què s'ha proclamat campió de lliga ha permès al Barça celebrar el títol sense estar-se de res. El plat fort serà aquest vespre amb la rua i el final de festa al Camp Nou. També ajuda a celebracions generoses que faltin 15 dies per Wembley. Hi ha temps per preparar la final de la Champions i perquè els jugadors alliberin les tensions acumulades, que han estat moltes. Guardiola va dir que aquest títol s'havia de celebrar molt i molt, i li han fet cas. Ahir sopaven plegats tots els components de la plantilla, i aquest migdia es trobaven novament en un dinar de celebració que encara dura. Passades les dues del migdia, futbolistes, tècnics i auxiliars han arribat en autocar a un restaurant de Sant Quirze del Vallès, on s'estaran fins al moment d'anar al Camp Nou per compartir amb els aficionats l'alegria d'haver aconseguit un nou títol de Lliga: el vint-i-unè de la història del Barça.

Comença la recollida d'entrades per a la final de Wembley

Aquest divendres hi haurà socis del Barça que viuran una festa doble. D'una banda, la celebració del títol, però, de l'altra, ja tindran a les mans les entrades per a la final de Wembley. I és que des d'aquest matí i fins el dia 23, els afortunats al sorteig poden passar per les taquilles del club per recollir les 16.415 entrades per veure la final de la Lliga de Campions entre el Barça i el Manchester United. De les 24.360 de què disposa el Barça, se n'han reservat 220 per als socis amb mobilitat reduïda i 4.104 per a les penyes. Aquest matí, ha quedat clar que, per a anar a Wembley, hi ha tantes opcions com aficionats.
NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut