Actualitat blaugrana

El Barça arriba a un acord amb Milito, però vol que el Saragossa rebaixi els 20 milions d'euros de clàusula

El Barça ha arribat a un acord amb Gabi Milito i ara només falta convèncer el Saragossa perquè rebaixi la clàusula de 20 milions d'euros. L'argentí accepta les condicions que li ofereix el club blaugrana. Ara, però, queda l'entesa entre els dos clubs. De moment el Saragossa no rebaixa les seves pretensions de cobrar els 20 milions que marca la clàusula de rescissió, però el Barça mirarà de fer una bona oferta que estigui, això sí, per sota d'aquesta quantitat.

Actualitzat

El Barça ha decidit que l'home escollit és Gabi Milito. I li van comunicar dimecres per telèfon a Chivu, l'altra opció per al centre de la defensa. Sense perdre temps, Ferran Soriano i Txiki Begiristain van viatjar a Saragossa per fer una segona oferta al club aragonès per Milito. També de manera paral·lela s'ha arribat a un acord total amb el jugador. Per tant, la segona alternativa, que és Gabi Milito, està, en aquests moments, més a prop que Chivu.

Tot va començar dimecres a les nou del vespre. Txiki Begiristain fa una trucada a Mallorca on hi ha Giovani Becali, representant de Chivu, el mateix jugador romanès, i Tente Sánchez, que ha fet d'intermediari en l'operació per part del jugador. En aquesta trucada, Txiki Begiristain li demana a Chivu quines són les seves pretensions econòmiques, o, millor dit, si han canviat després de l'entrada del Madrid en la subhasta. Chivu li explica i Txiki Begiristain li comenta que no són assumibles per al club blaugrana però, que, en tot cas, ho ha de consultar amb el president Joan Laporta i amb el vicepresident econòmic, Ferran Soriano. Com Txiki Begiristain preveia, Laporta i Soriano li comuniquen a Txiki que no pot assumir aquestes pretensions, molt properes als 4 milions i mig d'euros nets que li ofereix el Madrid. I, a dos quarts de dotze de la nit, Txiki Begiristain li comunica a Chivu que no interessa al Barça. L'explicació que li donen és que els tècnics han decidit que Gabi Milito és l'home escollit.

Aquest dijous, el secretari tècnic del Barça, Txiki Begiristain, i el vicepresident econòmic del Barça, viatgen a Saragossa. Es reuneixen a la tarda amb el conseller delegat del Saragossa, Agapito Iglesias, el director esportiu, Miguel Pardeza, i el secretari tècnic, Pedro Herrera. En aquesta reunió canvien la primera oferta que ja havien fet per Milito i que era de 12 milions més Thiago Motta. Ara l'han apujat: passa a ser de 15 milions més 2 en concepte de variables, és a dir, si el Barça guanya la Champions, per exemple, el Saragossa rebrà un milió més d'euros. El Saragossa ha posat un preu de 20 milions d'euros per Gabi Milito però està disposat a rebaixar-lo fins als 18 milions d'euros. Aquesta segona oferta del Barça, de moment, no ha convençut al club aragonès perquè considera que els variables són difícils d'aconseguir i que, per tant, és difícil arribar als 18 que estàn disposats a cobrar. Per tant, no hi ha acord, en aquests moments, entre Saragossa i Barça.

Sí que hi ha acord entre el jugador i el Barça. És total, per quatre temporades. El Barça ha aprofitat l'estada del representant del jugador a Barcelona, Eduardo Gamarnik, per tancar un acord amb el jugador argentí. A tot això, la Juve s'ha retirat de la subhasta o, el que és el mateix, no millorarà l'oferta de 14,5 més 1,5 de variables que ja va fer fa uns dies.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut