Actualitat blaugrana

Chivu refusa l'oferta del Madrid, i torna a competir amb Milito per fitxar pel Barça

Cristian Chivu torna a competir amb l'argentí Gabi Milito per ocupar una plaça a la defensa del Barça. El jugador de la Roma ha refusat l'oferta del Reial Madrid. El romanès ha demanat més diners al club blanc i això l'allunya de l'equip, com ha reconegut el seu president, Ramón Calderón. Aquest nou gir en el culebró s'interpreta en clau blaugrana. Tant Chivu com Gabi Milito aspiran a jugar al Barça la temporada que ve, però el que sembla clar és que com a màxim només un dels dos ho aconseguirà.

Actualitzat

El president del Barça, Joan Laporta, i el del Reial Madrid, Ramón Calderón, s'han vist les cares aquest dijous a Madrid i segur que han parlat del fitxatge que els porta més maldecaps: Cristian Chivu. El representant del romanès està jugant al gat i la rata per treure més diners i ara diu que Chivu jugarà una temporada més a la Roma.

El Barça de moment no es posa nerviós perquè sap que tant Milito com Chivu volen jugar al Camp Nou. Però el que tenen clar és que el fitxatge d'un nou central no es pot eternitzar. I és que semblava que Chivu ja estava fitxat pel Reial Madrid, però tot ha canviat en les útimes hores: ara, Chivu no vol anar al Madrid.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut