Barça

El Barça, amb baixes importants i sota els efectes del "jet lag", s'enfronta amb un Guangzhou en ratxa

Els blaugrana, intentant recuperar-se encara d'un llarg viatge, afronten aquest dijous el seu primer partit de la present edició del Mundial de Clubs davant d'un rival que fa molts mesos que no perd

Actualitzat

El FC Barcelona no vol confiar-se davant del seu contrincant a les semifinals del Mundial de Club, el Guangzhou Evergrande (11:30). L'equip no perd un partit des que Luiz Felipe Scolari va arribar a la banqueta, el passat més de maig. En aquests mesos a les ordres de l'exseleccionador de Portugal i el Brasil, i el primer de la llista de Sandro Rosell per entrenar el Barça, els xinesos han encadenat 28 victòries.

Luis Enrique, l'entrenador del Barça, ha destacat en les hores prèvies a l'enfrontament que el Guangzhou "és un equip acostumat a guanyar i no ens posarà cap facilitat. Són un equip treballador que es mou bé. No cometrem l'error de pensar que demà no hi ha rival i que ja som a la final".

L'altre gran enemic dels blaugrana serà el jet lag. Després d'un llarguíssim vol, l'equip va arribar al Japó dilluns. La diferència horària respecte a Barcelona és de 8 hores, i el cos dels jugadors encara no ha assimilat del tot l'hora que marquen els rellotges.

Neymar va deixar l'hotel de Yokohama dimecres per participar en el seu primer entrenament sobre gespa al Japó, tot i que apartat de la resta de companys. El davanter s'havia perdut els dos anteriors. Segons els metges, la recuperació del brasiler encara no és plena i no està prou bé per participar en la semifinal. El més probable és que Sandro o Munir ocupin el seu lloc a l'onze inicial.

Scolari, però, ha minimitzat l'absència del seu compatriota i alhora rival: "Per a qualsevol equip seria un gran problema no poder comptar amb ell. Seria gairebé decisiu. Però per al Barça no, perquè té 25 jugadors de primer nivell". Qui guanyi, jugarà la final contra el River Plate. Els argentins van patir per superar el Sanfrecce Hiroshima (1-0).

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut