Rodrigo Mora i Tsukasa Shiotani lluiten per una pilota aèria (Reuters)

El River Plate pateix per superar el Sanfrecce Hiroshima (1-0) i jugarà la final del Mundial de clubs

Un gol de Lucas Alario en la segona part ha donat la classificació a l'equip argentí, que ha tingut en el porter Marcelo Barovero el seu millor jugador. L'equip argentí s'enfrontarà el diumenge al guanyador del Barça-Guangzhou

El River Plate ha volgut marcar la pauta des de l'inici del partit i, una mica més i se'n va golejat al descans. Fins a tres ocasions clares de gol ha tingut el Sanfrecce Hiroshima després d'espolsar-se el domini inicial de l'equip argentí. Yusuke Minagawa no ha aprofitat per poc una badada d'Ever Balanta (25') i el mateix davanter japonès ha fet lluir-se el porter Marcelo Barovero (39'), que poc abans (32') ja li havia aturat un xut a Yusuke Chajima.

El descans li ha anat bé al River Plate, que ha sortit més centrat en la represa i ha pogut desfer l'empat amb un xut de Rodrigo Mora que se n'ha anat als núvols. Però l'Hiroshima no ha donat mai sensació de desorganització. Amb tot, l'equip japonès ha acusat una certa innocència en algunes accions i en una, els "millonarios" han marcat el gol que els ha donat el pas a la final. El porter Takuto Hayashi ha sortit amb poca decisió en una pilota aèria i Lucas Alario ho ha aprofitat per superar-lo i desencallar el partit a favor de l'equip argentí.

Amb el Sanfrecce a la desesperada, l'equip de Marcelo Gallardo s'ha sentit per fi còmode per administrar sense problemes la seva petita renda i endur-se un premi possiblement excessiu pel poc que ha ofert.