Barça

El Barça 2022/23 s'estrena amb un empat contra l'Olot (1-1)

Aubameyang ha obert el marcador, amb Pablo Torre i Kessie a l'onze titular. En el matx del seu centenari, els olotins han empatat abans del descans amb un penal transformat per Eloi Amagat

Redacció Esport3Actualitzat

El Barça de Xavi ha viscut contra l'Olot el primer test després de les vacances. El primer rival de la temporada li ha posat les coses difícils als blaugranes, que volen aprofitar aquests partits de pretemporada per acabar d'assentar l'equip.

El partit ha començat amb una fotografia conjunta dels jugadors de tots dos equips amb unes ulleres de sol, en benefici d'una iniciativa contra el càncer.

El Barça 2022-23 s'estrena al partit del centenari de l'Olot
Barça i Olot han han donat suport a l'obra del projecte social de la Fundació Albert Bosch (FCB)

Pablo Torre ha estat el protagonista dels primers compassos del matx: bona impressió del jove jugador, que ha intervingut amb atreviment i l'esperit creatiu.

El Barça s'ha avançat al marcador al minut 27, amb un golàs ràpid d'Aubameyang després d'una assistència sensacional de Ter Stegen.

El Barça dominava el partit, però l'Olot no s'ha arronsat. Al minut 42, els olotins han tingut una ocasió d'or amb una rematada l'Ayala al pal. Els locals han seguit insistint i Mármol ha provocat un penal sobre Manzano. Eloi ha transformat el llançament i ha posat l'empat al marcador just abans d'acabar la primera part.

 

El Barça ha renovat completament l'equip a la segona meitat, amb 9 canvis. Els blaugranes dominaven la situació, sobretot pel que fa al percentatge de possessió de pilota, però l''Olot ha plantat cara i ha tingut ocasions clares per posar-se, fins i tot, al davant en el marcador.

El joc del Barça ha estat imprecís, propi de jugadors no habituats al primer equip i de poc ritme de competició. Tot i això, Pedri ha tingut dues ocasions claríssimes seguides, al minut 80 i 81, que Albert Batalla ha resolt amb gran efectivitat. El porter de l'Olot ha estat providencial en els darrers minuts del partit, amb accions de molt mèrit.

L'Olot no en tenia prou i al minut 87 ha tingut una doble ocasió d'or que ha estat molt a prop de convertir-se en gol: primer Iñaki Peña i després el pal han pogut dissipar el perill a la porteria blaugrana.

Al final, empat a Olot en el primer amistós de la pretemporada blaugrana, que ha acabat amb una invasió de camp.

Primer partit amb Spotify com a principal espònsor i en què el Barça ha lluït la segona equipació, de color daurat, per evitar confusions amb la indumentària blava i vermella de l'Olot. L'equip garrotxí ha vestit la samarreta del seu centenari en el partit que suposa el punt àlgid de les celebracions.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut