Actualitat blaugrana

Edmílson creu que la solució als problemes del Barça la tenen els mateixos jugadors

Tota la jornada internacional fa que no hi hagi jornada a la Primera Divisió de futbol. De l'actualitat del Barça, destaca un nom propi: Edmílson. Un nom relacionat poc, últimament, amb l'actualitat de l'equip. El brasiler va parlar dels problemes del Barça. Edmílson, que segueix en fase de recuperació d'una lesió, assegura que tot l'equip està preocupat per tirar endavant. El migcentre creu que la solució a tot plegat la tenen els mateixos jugadors. De Ronaldinho espera que el seu compatriota demostri amb actitud i treball que segueix sent dels millors del món.

Actualitzat

Edmílson va acompanyar Laporta en la celebració dels 50 anys de la Penya Blaugrana de Manresa. No va parlar el president.
L'anàlisi del que li passa al Barça fora de casa la deixa per al secretari tècnic. Així doncs, no es tracta de tallar caps, sinó de posar fil a l'agulla per polir els defectes detectats.

Vudú a Ronaldinho

Curiosa rebuda la que un bruixot peruà ha preparat a Ronaldihno. El que no sabia aquest "xaman" és que el crac del Brasil està lesionat i en principi no jugarà. El que no ha pogut evitar el vudú és que Ronaldinho continua en boca de tothom. Afalagat pel suposat i extraoficial interès del Chelsea a fitxar-lo i amb el turmell encara adolorit. Així se n'ha anat Ronaldinho al Perú, sense saber si podrà jugar o no demà i, ben segur, més tranquil. Aquí ningú li pregunta per les crítiques que rep a Barcelona.

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut