Grant Wahl en una imatge d'arxiu
Grant Wahl en una imatge d'arxiu
Mundial 2022

Desvelades les causes de la mort del periodista Grant Wahl

L'autòpsia ha revelat que va morir per un accident cardiovascular

Redacció Esport3Actualitzat

La dona de Grant Wahl, el periodista nord-americà que va morir divendres passat a la grada durant el partit de quarts de final entre els Països Baixos i l'Argentina, ha assegurat que el seu marit va morir per un aneurisma aòrtic.

El cos del periodista esportiu va ser repatriat aquest dilluns als Estats Units. A petició dels familiars, el cadàver va ser lliurat a un centre mèdic de Nova York per fer-ne l'autòpsia, que ha conclòs que un accident cardiovascular és el que li va costar la vida.

Wahl, de 48 anys, feia més de dues dècades que treballava per a la revista Sports Illustrated com a periodista especialitzat en futbol. Un dels últims articles del nord-americà parlava sobre la mort d'un treballador migrant a Qatar durant el Mundial i la reacció que havien tingut les autoritats locals, i això va aixecar sospites d'un possible assassinat, que va acabar desmentint el seu mateix germà.

"No em trobo bé"

En un episodi del podcast "Football with Grant Wahl" publicat el dimarts 6 de desembre, el periodista ja s'havia queixat del seu mal estat de salut.

"Em trobo bastant malament, sento una pressió al pit. Em trobo bastant malament."

L'estatutindenc va explicar que havia demanat ajuda mèdica al centre de premsa de la Copa del Món, pensant-se que tenia una bronquitis, i que li van donar "xarop per a la tos i ibuprofèn" i poc després ja es va anar trobant millor.

Wahl també va apuntar que, degut a dormir poc, al gran estrès que tenia i a una gran càrrega de feina, no es trobava del tot bé, però va recalcar que ja li havia passat en ocasions anteriors.

Detingut per portar una samarreta amb l'arc de Sant Martí

A l'inici de la Copa del Món l'organització va negar-li l'entrada a un partit perquè portava una samarreta amb l'arc de Sant Martí a favor dels drets LGBTQ.

Segons va explicar, el personal de seguretat li va dir que es canviés la samarreta perquè "no estava permesa" i li van prendre el telèfon mòbil. Vint-i-cinc minuts després, van deixar-lo marxar i representants de la FIFA li van demanar disculpes.

 

ARXIVAT A:
Mundial Qatar 2022
Anar al contingut