El FC Barcelona d'handbol ha decidit deixar la Lliga Asobal
Handbol

Definits els 16 equips que jugaran la Champions 2020-21

Al marge dels campions de les Lligues més importants, entre ells el Barça, l'EHF ha triat 6 equips més basant-se en diferents criteris, no només esportius

Actualitzat

La Federació Europea d'Handbol (WEHF) ha confirmat aquest divendres quins seran els 16 equips participants en l'edició 2020-21 de la Lliga de Campions. Ja se'n saben 10, els campions dels campionats més potents, entre ells el Barça. Els 6 que completen la graella de participants han estat triats en funció de diferents criteris, no només esportius.

A la llista no hi falten els clàssics: Barça, Kiel, Vardar, Veszprem, Kielce, Flensburg, PSG... Per triar els 6 equips restants, l'EHF ha analitzat fins a 14 sol·licituds. Després de sospesar 5 criteris (lloc, televisió, espectadors, resultats en competicions anteriors i gestió digital i de productes), completaran la competició el Meshkov Brest bielorús, el Pick Szeged hongarès, l'Elverum noruec, el Celje eslovè i el Motorn ucraïnès.  

La competició es disputarà a partir d'ara amb 2 grups de 8 equips cadascun que disputaran lligueta a doble volta. Els 4 primers jugaran els quarts de final i els quatre equips que superin l'eliminatòria seran a la "final four". Equips com el Wisla Plock, que serà reserva, o com l'Ademar de Lleó han quedat fora de la competició.

El sorteig dels grups es farà l'1 de juliol i la fase de grups començarà el 16 de setembre. Cal recordar que la "final four" de la present edició no es disputarà fins al mes de desembre. Així doncs, la nova edició es disputarà sense saber el campió de l'anterior.

 

 

 

Anar al contingut