Barça

David Villa podrà jugar dissabte contra el València i Guardiola està pendent de l'evolució de Xavi i Pedro

L'estat físic de David Villa va marcar el retorn dels internacionals a la rutina del Barça. Els metges del club el van examinar ahir a la tarda i li van trobar unes molèsties al tendó rotular del genoll esquerre. Aquestes afectacions, però, no haurien de ser cap impediment perquè Villa jugui dissabte contra el seu exequip, el València. El davanter asturià es va lesionar en l'última part del partit, en què la selecció espanyola va superar Escòcia per 2-3. Un cop als vestidors, el Guaje va notar unes molèsties que els metges blaugrana han confirmat. Avui a la tarda, però, es preveu que s'entreni amb normalitat amb la resta dels companys. Pedro és baixa segura per a aquest partit i els dos dubtes que té Guardiola són Xavi i Milito.

Actualitzat
Ahir, però, Villa va fer una mica de recuperació i no va saltar a la gespa de la ciutat esportiva, on sí que es van entrenar els seus companys. Una sessió que, per cert, va comptar amb una visita sorpresa, la del davanter de l'Inter i exblaugrana Samuel Eto'o. Guardiola va poder comptar ja amb tots els internacionals per preparar la tornada a la Lliga, aquest dissabte a casa. Al marge del grup es van entrenar el lesionat Pedro, baixa segura per a aquest partit, i els dos dubtes que té el tècnic, Xavi i Milito.

El partit contra el líder de Primera serà una bona oportunitat perquè el Barça trenqui la tendència negativa de resultats a casa. Al Camp Nou, els blaugrana només han sumat 4 punts dels 9 possibles, però estan decidits a fer de l'estadi un fortí a partir d'aquest mateix dissabte.

Visita d'Eto'o

Samuel Eto'o es va acostar fins a la ciutat esportiva per parlar amb Andoni Zubizarreta de la col·laboració del club amb la seva fundació i va aprofitar per saludar els seus antics companys, i també Guardiola, amb qui sembla que torna a tenir "feeling".

La nova catifa del Camp Nou

El València tindrà el privilegi d'estrenar la nova gespa del Camp Nou. Després de la imatge que oferia el terreny de joc en els últims partits, el club blaugrana ha aprofitat l'aturada de la Lliga per renovar-la de dalt a baix.
NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut