Barça

Guardiola recupera Messi, Mascherano i Milito en el primer entrenament de la setmana

Guardiola comença a recuperar, a poc a poc, els seus internacionals per preparar amb més garanties la represa de la Lliga, aquest dissabte contra el València. El tècnic va dirigir ahir una sessió de treball i, entre els homes del primer equip que es van entrenar, ja es van veure els argentins Milito, Mascherano i Messi, que van viatjar amb l'"albiceleste" per disputar un amistós al Japó. Al marge del grup, també es va poder veure Pedro, que continua la recuperació de la lesió que es va fer contra el Mallorca ara fa poc més d'una setmana.

Actualitzat
No obstant això, no serà fins demà, dimecres, que Guardiola podrà comptar amb els seus disset efectius, alguns dels quals encara estan participant en els partits oficials per preparar l'Eurocopa del 2012. A partir de llavors, el tècnic podrà preparar el partit de dissabte contra el València, en què el Camp Nou estrenarà gespa.

A l'entrenament d'ahir a la tarda (19.00 hores) hi van participar els quatre habituals de la setmana passada (Pinto, Abidal, Maxwell i Keita), als quals es van afegir els tres argentins, mentre que Xavi i Pedro, lesionats, segueixen treballant a part.

Progressivament, Guardiola anirà reunint els tretze internacionals. Alves i Adriano s'espera que arribin avui, mentre que els internacionals espanyols (Valdés, Puyol, Piqué, Busquets i Villa), a més dels dos sub-21 (Bojan i Jeffrén), seran a Barcelona dimecres.
Anar al contingut