Tenis

David Ferrer cau eliminat de l'Open d'Austràlia en perdre davant el japonès Nishikori per un triple 6 a 3

El de Xàbia s'ha quedat a les portes dels quarts de final en perdre davant Kei Nishikori (6-3, 6-3 i 6-3)

Actualitzat

El finalista del darrer US Open ha avançat fins als quarts de final de l'Open d'Austràlia. Amb tres sets acabats amb el mateix resultat ha superat el novè preclassificat del torneig David Ferrer. El japonès s'ha imposat en dues hores i sis minuts i a més, sense cedir un sol punt de trencament. 

Centenars de fans japonesos, onejant banderes i alguns en vestits tradicionals, han animat a Nishikori des de les grades al Rod Laver Arena. Ara el japonès, cinquè cap de sèrie i quartfinalista ja l'any passat a Austràlia, jugarà  contra el suís Stanislas Wawrinka, vigent campió del primer grand slam de la temporada.

D'altra banda, Feliciano López també ha quedat eliminat de l'Open d'Austràlia. El de Toledo ha sucumbit en vuitens de final davant Milos Raonic en 5 sets, per 4-6, 6-4, 3-6, 7-6, 3-6. El rival del canadenc Raonic serà el serbi Novak Djokovic que s'ha desfet de Gilles Muller per  6-4 7-5 i 7-5.

Garbiñe Muguruza, fora del torneig femení

En el quadre femení, Serena Williams ha posat punt final a la trajectòria de Garbiñe Muguruza en aquesta edició de l'Open d'Austràlia. La nord-americana s'ha imposat per 2-6, 6-3 i 6-2. En el primer set, Muguruza ha desplegat tot el seu arsenal i repertori per acabar sometent Williams. Però a partir d'aquí, la número 1 del món ha agafat la iniciativa, i en dues hores exactes s'ha endut el partit. Serena, pura energia, s'ha desfet de Muguruza amb intensitat i connectant serveis com aquests, amb una velocitat punta de fins a 200 km/h

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut