Barça

Cesc Fàbregas fa autocrítica, però creu en la feina i la qualitat de la plantilla del Barça

En la línia de pesos pesants del vestidor com Xavi o Iniesta, Cesc Fàbregas ha fet autocrítica per la derrota del Barça a Anoeta. Tot i reconèixer les errades, el d'Arenys ha reiterat la confiança "en la qualitat, la feina i l'actitud de la plantilla". "La temporada pot ser molt bona, tot depèn de nosaltres", ha apuntat Cesc.

Actualitzat

En la línia de pesos pesants del vestidor com Xavi o Iniesta, Cesc Fàbregas ha fet autocrítica per la derrota del Barça a Anoeta. Tot i reconèixer les errades, el d'Arenys ha reiterat la confiança "en la qualitat, la feina i l'actitud de la plantilla". "La temporada pot ser molt bona, tot depèn de nosaltres", ha apuntat Cesc.

Fàbregas ha elogiat la figura de l'entrenador, Tata Martino, i ha explicat que el vestidor li manté tota la confiança. Sobre les crítiques rebudes, el futbolista català ha parafrasejat Luis Aragonés i ha assegurat que "hi tenim el cul pelat" en aquest aspecte.

Cesc ha confirmat que la plantilla va fer un dinar de germanor aquest dimecres i que hi ha la unió i el convenciment necessaris per lluitar per tots els títols.

Jordi Alba, amb el grup

Jordi Alba, absent en l'última setmana per una sobrecàrrega als isquiotibials de la cama dreta, ha estat la principal novetat a la sessió d'entrenament que el Barcelona ha fet aquest dijous a la tarda a la Ciutat Esportiva.

Després de fer-ho diversos dies en solitari, Alba s'ha exercitat al mateix ritme que els seus companys i s'espera que estigui disponible per al partit que l'equip català disputarà diumenge que ve contra l'Almeria (21.00).

El defensa Gerard Piqué, en canvi, ha fet treball de recuperació de la lesió al bessó intern de la cama dreta, que el tindrà dues setmanes de baixa.

Pinto té lumbàlgia

El porter José Manuel Pinto ha tornat a fer treball específic al gimnàs per tercer dia consecutiu. El Barça ha informat que té lumbàlgia i l'evolució marcarà la disponibilitat per als pròxims partits.

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut