Barça

Jordi Alba assegura que algunes crítiques al joc del Barça no són objetives i que l'equip està aïllat

Jordi Alba ha defensat la feina feta pel Tata Martino i ha assegurat que l'equip està aïllat de les crítiques rebudes després de la derrota a Anoeta i considera que algunes no són objectives. El lateral blaugrana ha fet aquestes declaracions en un acte publicitari acompanyat pel campió d'Espanya de marató Carles Castillejo.

Actualitzat

Des que el Barça va perdre el liderat de la Lliga a Anoeta, el Tata Martino va assumir responsabilitats i els jugadors van defensar el tècnic i també van entonar un "mea culpa" col·lectiu. La plantilla va fer ahir un dinar de germanor per fer pinya i també per blindar-se del que consideren un excés de crítiques. Això és el que ha dit aquest dijous Jordi Alba, que ha parlat de l'actualitat blaugrana en un acte publicitari acompanyat de l'atleta i campió d'Espanya de marató Carles Castillejo. El lateral ha estat més contundent del que és habitual i veu mala intenció en les valoracions que s'han fet de les últimes actuacions de l'equip.

"Estem a tres punts del liderat i sembla que estiguem a mitja taula", ha lamentat. "Sembla que quan guanyem sempre és culpa de l'àrbitre o perquè passa alguna cosa amb el rival. Mai és mèrit nostre", ha insistit.

Jordi Alba també ha volgut defensar la feina feta per Martino. "El Tata està tranquil, ha entrat bé a l'equip. El dia del City es parlava meravelles d'ell i ara ja no tant. Estem aïllats de les crítiques perquè no són objectives", ha explicat. El lateral blaugrana també ha afirmat que "hi ha molta gent que vol fer mal al Barça" i ha insistit que l'equip blaugrana està molt bé a les tres competicions.

13 jornades decisives a la Lliga

La golejada contra el Rayo és la referència per rescatar l'optimisme. Tres dies abans de la victòria al camp del City, el Barça va oferir la millor versió en una Lliga que s'ha complicat, però que encara té a l'abast. El conjunt blaugrana ha cedit el liderat al Reial Madrid, però encara depèn únicament d'ell per guanyar el títol. Això sí, el conjunt blaugrana ha esgotat el marge d'error i espera la visita de l'Almeria per plasmar sobre la gespa aquest missatge positiu.    

Tretze jornades en què el Barça rebrà, al Camp Nou, l'Almeria, l'Osasuna, el Celta, el Betis, l'Athletic de Bilbao, el Getafe i l'Atlètic de Madrid. A fora, visitaran els camps del Valladolid, el Reial Madrid, l'Espanyol, el Granada, el Vila-real i l'Elx.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut