Antonio Cassano (Foto: Reuters)
Antonio Cassano ha explicat el seu calvari amb el coronavirus (Foto: Reuters)
Futbol

Cassano revela per què no va triomfar al Reial Madrid

"El Madrid ens regalava 5 quilos de Nutella cada mes i jo me la menjava a cullerades. Tot m'era igual i em vaig engreixar 14 quilos"

Actualitzat

Antonio Cassano va ser un jugador de talent indiscutible, però amb problemes per controlar la dieta que van acabar afectant la seva carrera. Com a exemple, el seu pas pel Reial Madrid, que no va ser del tot reeixit. En una entrevista a Itàlia, l'exinternacional "azzurro" n'explica els motius:

"A Madrid, immediatament després d'arribar vaig perdre 12 quilos, però després va arribar Cannavaro i els vaig tornar a guanyar (...) Nutella era un dels patrocinadors del Reial Madrid i el club ens regalava cada mes 5 quilos del producte (...) Quan va arribar Capello, vaig fer dos gols en dos partits i em sentia el rei del món. Però després em va substituir a la primera part contra el Lió, em vaig barallar amb ell a Jerez i em va treure de l'equip. En 7 mesos vaig guanyar 14 quilos. Menjava la Nutella a cullerades. Tot m'era igual. Feia fàstic".

Cassano ha fet la seva confessió en una xerrada en què també hi eren dos exfutbolistes més, el també exmadridista Fabio Cannavaro i Christian Vieri. I ha mostrat el seu penediment per haver fallat a Fabio Capello: "Ho sento molt per Capello, és una persona a qui m'estimo de veritat". El tècnic italià va decidir apartar Cassano de la disciplina de l'equip després d'haver-se negat a disculpar-se en ser enxampat criticant-lo obertament.

 

 

 

Anar al contingut