Carlos Alcaraz continua amb la seva rapidíssima progressió (Reuters)
Tenis

Carlos Alcaraz i Casper Ruud jugaran la final del torneig de Miami

El tenista murcià s'ha desfet del polonès Hubert Hurkacz en dos sets i s'ha plantat en la seva primera final d'un Masters 1000

Redacció Esport3Actualitzat

Carlos Alcaraz i Casper Ruud jugaran la final del torneig de Miami. El murcià continua la seva progressió imparable i, a punt de fer 19 anys, s'ha plantat per primera vegada en una final d'un Masters 1000. Ho ha fet en superar Hubert Hurkacz en dos sets tan igualats que tots dos s'han hagut de decidir al desempat: 7-6 (7/5), 7-6 (7/2). 

Fa un any, Alcaraz era tot just el tenista número 132 del rànquing mundial. Dilluns s'enfilarà al número 12. Ha pujat 120 llocs i continua progressant cap a les primeres places en un inici de temporada espectacular. 

El gest d'esportivitat d'Alcaraz

A més de la seva competitivitat, Alcaraz s'ha significat en el partit contra Ruud per la seva esportivitat, en contradir l'àrbitre, que li havia donat un punt a favor, i demanar la repetició del punt atenent la petició del seu rival. 

 

El rival d'Alcaraz en la final serà una altra jove promesa, el noruec Casper Ruud, que en l'altra semifinal no ha patit gaire per derrotar l'argentí Francisco Cerúndolo en dos sets (6-4, 6-1). Ruud, de 23 anys, és un altre tenista amb una gran projecció, com ho demostra el fet que dilluns pujarà fins al setè lloc del rànquing ATP.

Anar al contingut