Carla Suárez en la seva tornada a les pistes (Efe)
Tenis

Carla Suárez reapareix a Roland Garros després de superar un càncer

Carla Suárez ha estat eliminada a la primera ronda de Roland Garros per la nord-americana Sloane Stephens per 6-3 i 6-7 (4) i 4-6 en el primer partit que la canària jugava després de vèncer un càncer

Redacció Esport3Actualitzat

El tercer dia de competició a París ha estat el de la tornada a les pistes de Carla Suárez. La tenista, un cop recuperada de la malaltia que la va apartar de les pistes durant un gran període de temps, ha estat rebuda a París una ovació.

Suárez, de 32 anys, ha estat a prop de la victòria, però ha acabat cedint davant Sloane Stephens, la guanyadora de l'Open dels Estats Units 2017. El partit s'ha allargat fins a les dues hores i 24 minuts en una enorme lliçó de coratge de Carla Suárez, que ha venut cara la seva derrota en el seu últim partit a Roland Garros.

Suárez, que no jugava un partit des del febrer del 2020, ha superat un limfoma de Hodgkin detectat l'estiu del 2020. La jugadora tenia previst penjar la raqueta l'any passat, però la malaltia va postergar la seva decisió fins aquest any, en què també té previst disputar Wilmbledon, els Jocs Olímpics i l'Open dels EUA.

La tenista ha rebut l'afecte del món del tenis en la seva tornada a les pistes. Rafa Nadal li ha fet arribar un emotiu missatge:

 

 

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut