Fórmula 1

Brawn GP continua marcant els millors temps i Alonso segueix millorant

Penúltima sessió d'entrenaments al circuit de Jerez. Renault, amb Fernando Alonso, aprofitant per provar l'aleró davanter de l'R29. Demà serà Piquet qui rodi amb el monoplaça. Tot i que els registres de l'asturià estan sent bons, els millors temps del matí els ha marcat el Brawn de Barrichello, la revelació d'aquest últim tram de la pretemporada. El McLaren de Hamilton, que ha fet uns entrenaments més aviat fluixos, també ha rodat aquest matí i ho ha fet per darrere d'Alonso.

Actualitzat
Com que ahir no es va cansar prou dins el cotxe, en acabar de la jornada de test Alonso va agafar la bici i va fer voltes al circuit. A l'asturià no li agrada gens perdre i no va deixar que un amic seu el superés a l'esprint final. Esprint final també en una pretemporada prou positiva per a Renault.

Avui, sense accidents, Alonso està duent a terme el programa previst, ultimant detalls de cara a la primera cursa del mundial, la setmana que ve a Austràlia. L'asturià ja ha rebaixat el seu millor temps d'ahir però continua lluny -com tothom- del Brawn GP, avui amb Barrichello al volant. Al pàdoc ningú s'explica les excel·lents prestacions dels antics Honda, una escuderia ressuscitada a corre-cuita. Per a Ross Brawn, tot té una explicació. Ha advertit que ja van dir que sacrificaven el cotxe del 2008 per concentrar-se en el d'aquest any, "el que veieu és el que vam anunciar que faríem", ha explicat.

On segur que hi ha molta feina a fer és a McLaren. Avui Hamilton ha estrenat nou aleró davanter i ha millorat els temps respecte a l'última vegada que va rodar aquí, però continua per darrere d'Alonso.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut